HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Oroszország és Kína szakadást okoznak

2011.07.24. 16:06 hirekhir

Figyeljétek meg , hogy a harmadik egységet Oroszország és Kína fogja alkotni,  hogy szakadást okozzanak a világban. Nagyon közel az az idő, amikor mindazok közületek,  akik az ellenőrzési jogot országaitok fölött átadták,  felismerik ennek a sötét politikai csoportnak a hatalmát, amely nem Istentől való és akik majd megpróbálják nektek előírni,  hogy hogyan éljetek. Az ima segítségével védjétek meg magatokat.  Minden nap és minden órában enyhíteni fogom szenvedéseiteket. Vegyetek magatokhoz Engem a szent Eukarisztia által és az üldözés ideje alatt különleges szintű erőben fogtok részesülni.

Én, Jézus Krisztus,  nem szeretnék pánikot kelteni életetekben. De nem tudnék félre állni,  és azt sem,  hogy az előtettek álló eseményekre ne figyelmeztesselek benneteket. Irgalmamból adok nektek még egy esélyt arra,  hogy nemcsak  lelketek gyógyulására tudjatok felkészülni,  hanem családjaitok életfenntartására is. Készüljetek fel alaposan,  hogy elkerülhessétek a bélyeg felvételét.

 

Nem kérdés,  hogy a Nagyfigyelmeztetés könnyen üldöztetéshez fog vezetni, mert sokan fognak megtérni. Most imádkozzatok,  imádkozzatok a globális megtérésért és minden kínszenvedés enyhítéséért,  amely az antikrisztus és a hamis próféták uralkodása alatt fog kibontakozni

Szeretett Megváltótok,

Jézus Krisztus

komment

Címkék: kína üzenetek oroszország háború jézus pokol gyilkosság control szabadkőműves ellenőrzés antikrisztus új világrend hamis próféta diktátorok fenevad bélyege nagyfigyelmeztetés verichip positive id

süti beállítások módosítása