HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

A Szentségimádáskor kiáradó bőséges szeretetem megerősít és megnyugtat benneteket

2011.07.30. 12:38 hirekhir

2011, jun. 12, szombat; 19:00

Szeretett leányom, nagyon erőteljesek azok a kegyelmek, amelyeket gyermekeim a Szentségimádáskor kapnak. Nemcsak azokat a kegyelmeket kapjátok meg, amelyek az élet szenvedéseinek leküzdésében vannak segítségetekre, hanem azokat is, amelyek által szeretetetek megerősödik Irántam,  a ti hűséges és jóhiszemű Megváltótok iránt.

Bőséges az a szeretet, amelyet a Szentségimádáskor kiárasztok a lelkekre. A kegyelmek áradatát a lelkek nagyon sokféleképpen érzékelik.  Az első ajándék, az a béke ajándéka lelketek számára. Ezt, amikor véget ér a Velem egyesülve eltöltött idő, rögtön érezni fogjátok.


Nagyon, nagyon sok gyermekem utasítja vissza azokat a temérdek ajándékokat, amelyeket a Szentségimádáskor adok, azalatt az egy óra alatt, amit Jelenlétem előtt az oltárnál töltöttök el. Habár a katolikusok tudatában vannak annak, hogy at Eukarisztiának milyen nagy hatalma van, mégis ezt a legfontosabb időt, amit Velem, a szemlélődés által töltenek el, csak kevesen méltányolják. Egyszerűen elutasítják ezt az ajándékot. Azt az időt, amit Rám kellene szánjanak unalmasnak találják.

Óh, ha tudnák,  hogy ez milyen erőssé tenné őket! Félelmeik és gondjaik mind eltűnnének, ha Nekem, csendes, meghitt társaságot  nyújtanának. Ha gyermekeim látnák azt a fényt, ami ezalatt a szent óra alatt átöleli lelküket, nagyon meglepődnének.

Gyermekeim, nagyon, nagyon közel álltok Hozzám ezalatt az óra alatt. Hangjaitok, kéréseitek, ígéreteitek Irántam való szeretetetekből, mind meghallgatásra kerülnek. Gyermekeim, ezalatt az idő alatt  sok csodálatos ajándékot kaptok. Tehát, kérlek benneteket gyermekeim, ne tagadjátok meg Tőlem azt az időt, amit az Èn társaságomban kellene eltöltsetek.

A jutalmak minden aggodalomtól megszabadítanak benneteket

A jutalmak megszabadítanak benneteket aggodalmaitoktól, megkönnyíti szíveteket, elméteket és lelketeket, megnyugvást hoz nektek. Miközben az Eukarisztiát magatokhoz veszítek, megtöltöm a lelkeiteket.  De amikor Hozzám, a Szentségimádáskor jösztök, akkor olyan mértékben akarlak benneteket beburkolni, hogy irgalmas szeretetem áradata, elméteket, testeteket és lelketeket teljesen kielégítse. Olyan erőt fogtok érezni, amely által csendes bizalom alakul ki bennetek, amit megtagadni nehéz lesz.

Most gyertek Hozzám, gyermekeim. Szükségem van társaságotokra.  Szükségem van arra, hogy Isteni jelenlétem előtt (az Oltáriszentség) beszélgessetek Velem. Szeretlek benneteket és minden kegyelmemmel el akarlak benneteket árasztani. Ìgy az Èn Szent Szívembe tölthetitek be lelketeket.

Szerető Megváltótok,

Jézus Krisztus

komment

Címkék: üzenetek jézus nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása