HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Lelki vezetésem blokkolni fogja sátán romboló akcióit

2011.07.30. 12:58 hirekhir

2011, jun. 11, szombat, 15:30

Szeretett leányom, ez egy újabb megpróbáltatás hete volt, amikor Igéimet egyrészt sokan magukévá tették, mások,  ugyanabban az időben elutasították ezeket és teljes csalásnak minősítették. Azok, akik elutasítják Igéimet nem olvasták az Igazságot, azt az Igazságot, amely Szent Könyvemben található? A Jelenések Könyve minden gyermekem számára adatott, hogy segítségükre legyen a végidők nyugtalanságának megértésében, melyet sátán és démonai okoznak. Ha nem értitek meg az Igazságot, amely a Jelenések könyvében található, hogyan is érthetnétek meg mindazokat az üzeneteket, amelyeket most adok nektek?


Azt hiszitek, hogy hátat fordítok nektek és sátán meg gonosz hadseregének az  „irgalmasságára” hagylak benneteket? Nem fogjátok fel, hogy előbb figyelmeztetni akarlak benneteket és aztán pedig segíteni nektek?

Nagy Irgalmasságom elpusztítja majd azt a hatást, amelyet sátán gyermekeimet befolyásolja. Azért jöttem mégegyszer,  hogy kiszabadítsalak benneteket sátán karmai közül. Ajándékom, a Nagyfigyelmeztetés,  meg fogja a terrort gyengíteni, ami egyre csak növekedne, ha ez meg nem történne.

Nemcsak azért kommunikálok veletek, hogy Irgalmasságom nagy eseményére felkészítselek benneteket, hanem , hogy a rombolás labirintjából kivezesselek benneteket, amelyet a gonosz csoportok terveztek és akiknek királyuk a gonosz maga. Az Èn lelki befolyásom jelentősen fogja blokkolni sátán romboló akcióit.

Halljátok meg Szavamat. Kövessétek utasításaimat. Vezessétek és segítsétek egymást a hitben és ehhez megkapjátok a szükséges erőt, így hamar rátaláltok majd az Igéret ösvényére, amit előkészítettem nektek.

Sokan közületek félni fognak, drága gyermekeim, de kérlek benneteket ne hagyjátok, hogy a félelem, megakadályozza az Igazságot. Sátán arra használja majd fel a félelmeteket, hogy ne tudjátok szeretetem üzeneteit elfogadni.

Sokminden érthetetlen számotokra abból, amit most mondok nektek. De értsétek meg a következőket: ha nem jöttem volna, hogy megmutassam nektek az Igazságot, akkor mind elvesznétek. Akkor ezt a periódust, amit át kell éljetek nagyon nehéznek tartanátok. Amint egykor prófétáim által felkészítettelek benneteket, úgy most is ezáltal a hírnököm által, fel akarlak készíteni benneteket visszajövetelem idejére.

Ez egy ajándék, amelyet mély Szeretetem által adok minden gyermekemnek, hogy megosszam velük azt a tényt, hogy az  antikrisztus és csatlósai nemsokára hatalomra lépnek és hogy  fel fognak lépni a hamis próféták is, akik földi Egyházamat félre fogják vezetni.

Fejezzétek be védekezéseiteket. Nyissátok meg az Igazság előtt szemeiteket. Igéimet ma azért adom nektek, hogy emlékeztesselek benneteket Tanításaim Igazságaira. Az Èn Szentírásom maga az Igazság.  Az Igazság a Szentírást tükrözi vissza. Ha most arra az ígéretemre emlékeztetlek benneteket, ami az Megváltásotok ösvényéről szól, akkor az, szent Igéimnek az ismétlése. Az Igazság mindig ugyanaz marad. Sohasem lehet azt megváltoztatni, és sohasem az Igazság kell az emberiséghez alkalmazkodjon. Mindig ugyanaz marad.

Engedjétek, hogy segítsek megérteni mindazt, ami most történik. Ne takarózzatok be a félelemmel. Mindannyiatokat szeretem és egyszerűen csak a kezeteket akarom fogni, gyermekeim, hogy megvédhesselek benneteket. Az a célom, hogy közületek mindenki Velem együtt éljen majd az Ùj Paradicsomban, ezt akarom bizonyossá tenni.

A ti örökké szerető Megmentőtök

Jézus Krisztus



komment

Címkék: üzenetek jézus szabadkőműves sátán jelenések könyve nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása