HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Milyen könnyű vétkezni

2011.07.21. 11:58 hirekhir

Üzenet  ( 2011, jan. 24 – én,  21:50 -  22:00)

Szeretett lányom,  végre most már megértetted,  hogy melyek azok a veszélyek, ha nem vagytok elég éberek,  amelyek a csalók által fenyegetnek benneteket. Az Irgalmasság Rózsafűzére,  melyet Mennyei Atyámhoz imádkoztok, nagyon fontos lelketek megszentelődése érdekében.

Szeretett lányom a bűnt,  nagyon nehéz elkerülni. A bűn minden formáját nehezebb elkerülni,  mint egy különleges kegyelmet kapni Tőlem. Abban az esetben ha,  Szentségre vagytok elhívatottak,  mindig az ördög célpontjai lesztek,  aki minden egyes alkalmat arra használ fel,  hogy valami negatívat vigyen életetekbe. Környezeteteket fogja felhasználni támadásaihoz,  ezért mindig résen kell lennetek. Sohase hagyjátok,  hogy fölülkerekedjen,  mert akkor sikerülni fog neki,  hogy lelkeket megtámadja és hogy kegyetlen fájdalmat,  félelmet és szenvedést okozzon.

Az ördög művei:   hogy a baráti kapcsolat megszakadjon,  hogy összezevarodottságot és kétségbeesést idézzen elő és hogy az általa kiszemeltek fejébe hamis,  rossz gondolatokat ültessen be.  Amikor az Èn gyermekeim,  gyengeségeik miatt lelkiismeret furdalást éreznek,  mert azt hiszik,  hogy nem tudtak ellenállni a kísértésnek,  akkor ismét megjelenik a kétségbeesés,  a bánat és a szétszórtság.

Gyermekeim,  ti mindig a bűn csábításainak lesztek kitéve.  A lélek tökéletességét nagyon nehéz elérni,  mert ez részetekről roppant nagy fegyelmet és elhatározást követel.  Abban az esetben,  ha az ördög csábítása miatt mégis bűnbe estek,  akkor rögtön imádkozzatok és kérjetek bocsánatot.

A rendszeres Szentgyónás, egy olyan Szentség, amelyet sokan félreértenek,  mert csak akkor őrízhetitek meg lelketek kegyelmi állapotát,  ha a gyóntatószéket hetenként felkeresítek. A csalót csak úgy tudjátok a sarokba szorítani,  ha a Szentgyónás és a naponkénti ima által,  lelketek megszentelődik.

komment

Címkék: európai üzenetek jézus bűn nagyfigyelmeztetés látnoknő

süti beállítások módosítása