HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Megbánt Engem az intellektuális „előkelők” vallásos imádata

2011.07.30. 11:24 hirekhir

2011, jun.15, szerda; 10:00

Leányom, ma azokat a hűséges követőimet figyelmeztetem, hogy legyenek óvatosak, akik nyilvánosan hirdetik Nevemet,  mert Igazságom Tanításait követik.

Minden követőmet szeretem, különösen azokat, akik ebben az időben alázatot mutatnak. Mégis csalódottnak érzem Magam, amikor a szenvedéllyel telt és komoly keresztények, akik Igéimet beszélik, megpróbálják tanításaimat hangoskodva és uralkodó módon analizálni. Nem elégednek meg annyival, hogy hirdessék Igéimet, hanem azt gondolják, hogy Tanításaimat intellektuális vita tárgyává kell tegyék,  aminek csak egy célja van az,  hogy ők mások előtt,  Szent Igéim megértésben képzettebbeknek akarnak tűnni. Olyan törekvően bizonyítják, hogy éles elméjük által igazuk van, hogy ezáltal igaz követőim megoszlanak. Az Irántam való szenvedéllyel telt és komoly odaadásuk gyakran képtelenné teszik őket, hogy igaz szeretettel szeressenek Engem, ami pedig az alázatosságból kellene fakadjon.

Nekik le kell fékezniük hangoskodásaikat, ami tele van intellektuális kritikával. Nekik  nem kell a hangomra  hallgatniuk(f. megj. az üzenetekre vonatkozik) és ellent kell mondjanak annak a kényszernek, hogy lelki ügyekről győzzenek meg másokat. Mert ha így cselekednek, akkor a büszkeség bűnét követik el. Ők egyáltalán nem ismernek Engem, mert arra nem vesznek időt, hogy elcsendesedve és alázatosan álljanak meg Szemeim előtt,  amelyek pedig mindent látnak. Ameddig ezek a „komoly” követőim nem teszik magukat kicsinyekké és alázatosakká Szemeim előtt, addig nem leszek képes arra, hogy Magamhoz vonzzam őket.

Dicsőítsetek Engem. Tiszteljétek Igéimet. Kövessétek példámat. Ne üldözzetek másokat az Èn Nevemben, különösen ne keresztény testvéreiteket.

A ti szeretett Tanítótok és Megváltótok

Jézus Krisztus





komment

Címkék: üzenetek pápa jézus papság nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása