HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Eltűnik a demokrácia – a papokat kínozni fogják

2011.07.22. 16:10 hirekhir

Ó, szeretett leányom,  ezen az estén örömmel köszöntelek figyelmességedért. Tudtam ugyan,  hogy nemsokára ismét visszatérsz Hozzám, de elmaradásod kissé fájdalmas volt számomra.

Kérlek, hallgass meg  figyelmesen.  Tudom,  hogy saját életed lefoglal téged, mégis arra kérlek, hogy próbáld megérteni azt,  hogy nagyon sürgősek ezek az üzenetek. Szavaim a legfontosabb történelmi korszakban szólnak hozzád. Ez az az időszak, amikor a világ nagy változásokat fog megélni,  olyat, amelyben az emberiségnek még sohasem volt  része.

 

Gyermekeim,  mindegy,  hogy a világ melyik részén éltek most kell felkészülnetek;  mert nagyon közel van az az idő,  amikor Irgalmasságom által, mindenki közületek a legértékesebb ajándékot fogja kapni. A Nagy figyelmeztetés, mindenütt megtérést fog eredményezni.

Amikor ez beteljesedik,  és  a Föld forgása egy pillanatra meg fog állni,  akkor majd elfogják fogadni az Igazságot,  amely a szeretet elterjedésében fog megnyilvánulni.

A szeretet és az általatok kisugárzó fény által,  a sátán követőinek nehezére fog esni,  hogy gonosz viselkedésük mellett kitartsanak.

Annak ellenére,  hogy ez a nagy esemény, fel fog benneteket riasztani és sok megtérésre fog vezetni, mégis előre kell felkészülnetek rá.

Fogadjátok el tehát, hogy ez a jövendőlés be fog következni. Kevesen fogják majd ezt megtagadni,  legyen az, az esemény alatt,  vagy az után. Mégis sokan fognak Nekem hátat fordítani. A nagy üldöztetés be fog következni.

komment

Címkék: üzenetek jézus gyilkosság papság nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása