HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

A Jelenések könyve

2011.07.21. 11:43 hirekhir

Most, amikor a világ,  a gazdasági válság miatt,  kizsákmányoltnak és megsebzettnek tűnik,  könnyen azt hinni,  hogy majd minden rendbe jön.  Igen gyermekeim,  a múltban ez egy természetes dolognak tűnt volna,  de most más a helyzet.  A világszerte működő szervezetek egy  bizonyos csoportja,  már  készen áll  arra,   hogy sátáni módon kitőrjön.  Közületek mindazok, akik nem hisznek bennem,  megfogják érteni végre üzeneteimet (a próféciákat),  amelyek Atyám könyvében (Szentírás) és a Jövendőlések könyvében megvannak írva.

Ne féjtetek gyermekeim. Forduljatok hozzám és szóljatok hozzám bizalommal saját szavaitokkal és Èn erőt,  reményt és energiát adok nektek,  hogy átvészelhessétek a történelemnek ezt a sötét időszakát.

Akik ezt az üzenetet olvassák, fontolják meg alaposan.  Ha az üzenetek tartalmát mégis kétségbe vonjátok,  akkor nézzetek körül,  és gondoljátok át,  hogy a világban történő jelek relatívnak mondhatók- e,  vagy sem. Észre sem veszítek,  hogy manipulálják szabad akaratotokat,  amelyet Mennyei Atyám adott nektek?  Sem Èn,  sem a Mennyei Atya,  nem avatkoznánk akaratotokba,  mert a szabad akarat, szent ajándék számotokra. Amikor egy ember önként választja a sátánt és a pokol lángjait,  akkor onnan már nincs vissza út,  úgy kell lennie,  saját akarata szerint.

Az Örök Atya ezt már nem tudja megakadályozni.  Sátán azon fog munkálkodni,  hogy elvegye tőletek ezt az ajándékot.  Ha megállapítjátok,  hogy már nincs szabad akaratotok, mert azt hatalamas erők vették el tőletek,  és amivel szemben ti teljesen tehetetlenek vagytok,   akkor tudjátok meg,  hogy az ördög van a háta mögött.

komment

Címkék: európai üzenetek jézus jelenések könyve nagyfigyelmeztetés látnoknő

süti beállítások módosítása