HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Sátán sohasem fog győzni

2011.07.21. 11:46 hirekhir

Nagyon kérlek benneteket,  figyelmeztessétek továbbra is drága gyermeikeimet.  Sohase adjátok fel. Sok lelket menthettek meg,  ha szép számban imádkoztok. Sátán és hadserege sohasem fog győzni.  Nem képesek erre. Ez teljesen lehetetlen. Egyedül csak Istennek van hatalama arra, hogy ezt a harcot végbe vigye.

Én,  aki Megváltótok és beiktatott Bírátok vagyok ellenállásra, bátorságra és harcra szólítalak fel benneteket, mindazért,  ami szívetek szerint helyes,  még akkor is ha félelem kerít hatalmába benneteket. A félelmet sátán adja majd nektek. Sohasem jöhet félelem szívetekbe, sem Tőlem,  sem a Mennyei Atyától.

Jöjjetek elő rejtekeitekből és nyíssátok meg szíveteket a szeretetnek és ne a félelemnek.  A szeretet Istentől jön. Már mondtam nektek,  hogy a szeretet,  csak akkor tölthet el benneteket, ha szíveteket megnyítjátok.  A szeretet és az Örök Atya,  a világ Teremtője,  kéz a kézben járnak. Ők elválaszthatatlanok.  Minden más a sátán műve.

Menjetek most gyermekeim,  és döntsetek. Azt akarjátok,  hogy  Szent Szívem szeretete töltsön el benneteket,  vagy a félelmet akarjátok? Ez már a ti döntésetek.

Isteni Mesteretek, Megváltótok és az Irgalmasság igazságos Bírája

Jézus Krisztus

komment

Címkék: üzenetek jézus pokol sátán nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása