HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Készüljetek a Figyelmeztetésre – A lélek megvilágosítása

2011.07.21. 16:12 hirekhir

Üzenet  ( 2011, jan. 28.   0:15 – 1:00)

A mai éjszakán,  kedves leányom,  kegyelmem által megerősítettelek,  hogy ezt a szent munkát folytatni tudjad.  Az én szeretett és nagyra értékelt híveim imái által,  hamarosan be fogod tudni  fejezni az Igazság Könyvét.  Tudom,  hogy elvonják figyelmedet és hogy neked milyen nehéz ezt a feladatot teljesíteni. Ezért  boldog vagyok,  hogy megteszed,  de sok időnk már nincs.

A világ különleges ajándékban részesül – az Igazság Könyve – , hogy megmutassa gyermekeimnek,  hogy mit kell tenniük most ahhoz,   hogy felkészülhessenek a Figyelmeztetésre,  a lélek megvilágosítására.  Ez a könyv nagy segítség  az emberiségnek,  hogy kellőképpen felkészülhessen második eljövetelemre.

 

Azok is alkalmat kell kapjanak az Igazság olvasásához,  akik nem hisznek Bennem. Amikor az emberiséghez  eljutnak ezek az üzenetek, nemsokára a  Nagyfigyelmeztetés is bekövetkezik. (Megj. még nincs minden üzenet közé téve)

Akkor felismerik az üzenetek valódiságát, amelyeket te leányom, most a világba helyezel, hogy megmeneküljön az emberiség.

Misztikus élményben lesz részük mindazoknak,  akik 7 évnél idősebbek

Ha  az emberek elutasítják ezeket az üzeneteket,  ne érezd magad megsértve.  Légy hálás,  hogy ezt az ajándékot átadhatod. Ezen jövendőlések igazságait akkor fogják megérteni,  amikor ez a misztikus esemény bekövetkezik, és amelyet világszerte minden 7 évnél idősebb gyermek is át fog élni. Mindazok,  akik ezt az eseményt átélik, óvatosabban  fogják megítélni ennek a könyvnek a tartalmát. Nehezen fogják tudni ignorálni,  még akkor sem,  ha hitük túl gyenge lenne. Emlékeztessétek ennek a könyvnek a tartalmára mindazokat,  akik most nem akarják az Igazságot megismerni.

Sohase add fel, leányom,  amikor a lelkek megmentéséről van szó.  Minden szeretett gyermekem,  az Örök Atya szeretetéből született.  Atyám minden egyes gyermekét szereti,  még akkor is, ha egyesek a helyes útról letértek.

Higgyjél,  gyermekem!  Mindazok lelkét,  akiket a Szentlélek megáldott, a hit által,  újra lángra lehet gyújtani. Azok a kiválasztott gyermekeim,  akik szavaimat a világba helyezik,  vagyis üzeneteimet továbbítják,  örömkönnyekre fogják fakasztani azokat a lelkeket,  akik üres,  rendszertelen életük miatt vezetésért kiálltanak.

komment

Címkék: európai üzenetek jézus nagyfigyelmeztetés látnoknő

süti beállítások módosítása