HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni

2011.07.20. 21:16 hirekhir

2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja,  hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap,  úgy a Szűzanyától,  mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól.  Ezek az üzenetek  megtalálhatók angolul,  az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com

Az üzenetek,  próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak,  hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak,  Isten nagy Irgalmasságára,  amely a  látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a  pontos dátum nem ismert előtte.  A világon mindenki,  aki hét évnél idősebb,  látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos,  hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz,  hogy ezt a sokkot egyesek,  nem tudják majd elviselni, ezért  halálos bűnben meghalhatnak.


A fiatal látnoknő,  feleség és édesanya,  ezért nem szeretne a nyilvánosság elé kerülni,  hogy óvja a családját.  Azt állítja,  hogy Urunk, az egész világ számára ajándéknak szánta az üzeneteket, és hogy ezeket interneten kell közé tegye. Néhányan segítettek ebben neki.  A hölgy,  aki a katólikus hitet éli,  rendszeresen vett részt Szentmisén, de állítása szerint, hite nem volt elég erős. Azonban  az üzenetek által hite különlegesen megerősödött.  Nyomatékosan állítja,  hogy sem a Máriajelenésekről,  sem a Szentírás tanításairól nem volt elegendő ismerete, hiszen nagyon gyengének minősítette lelki életét.  Amikor Urunk megmondta a könyv címét, ( amelyet közé kell tegyen) : „A Nagyfigyelmeztetés”,  azt hitte,  hogy a könyv Urunk második eljöveteléről fog szólni.  A Garabandáli üzenetek által szerzett csak tudomást arról, hogy a Nagyfigyelmeztetés megelőzi Urunk eljövetelét.

Hónapok eltelte után  végre lelkivezetőt talált,  így az üzenetek megfelelnek a  katólikus hit tanításának és úgy kerülnek továbbításra.

Hogyan kapja a látnoknő az üzeneteket?

Az üzeneteket belső hang által kapja,  de többször is volt része, általában imádkozás közben,   a Szűzanya és az Ùr Jézus jelenésében. Több Szent arcképét is láthatta,  olyanokét,  akiket azelőtt nem ismert pl: Szent Fausztináét,  Szent Àgostonét,  Szent Benedekét,  Avilai Szent Terézét és II János Pál Pápáét,  akit a Szűzanya a „Szent” szóval illetett.

Az  egyes előrejelzések (az üzenetek alapján) az arab világ felkelésére,  az antikrisztusra, aki nemsokára kinyilatkoztatja magát, és a három vezető beosztásban levő politikusra vonatkoznak,  akiket rövidesen meg fognak ölni.  Ugyanakkor a látnoknőnek felfedték a politikai összeomlás részleteit is, és aVatikánnal kapcsolatos szakadásokat is.

Még nincs minden üzenet közé téve,  ezekre a későbbiek folyamán kerül sor.

A közé tett üzenetek megerősítik a katólikus tanítást,  növelik a hitet és azért adattak,  hogy az emberiséget újra evangélizálják,  hogy felkészülhessenek, Jézus második eljövetelére és hogy az Ùtolsó Itéletkor megmenekülhessenek.

A látnoknő aláveti magát a pápai hivatal döntésének,  az üzenetek valóságát illetően. Abban az esetben ha próféciáról van szó,  a pápa az egyedüli bíró.  X Leo Pápa (1513 )

Jelenleg a látnoknő lelki vezetésben részesül az Egyház vezetése alatt áll. Arra ösztönzi a világ keresztényeit,  hogy sokat imádkozzanak azokért a lelkekért,  akik a Nagyfigyelmeztetést nem fogják túlélni és azokért,  akik minden cselekedetükben arra fognak törekednek, hogy ennek a nagy eseménynek hatásait meggyengítsék, hiszen ők,  az antikrisztus uralmát akarják.

komment

Címkék: európai nagyfigyelmeztetés látnoknő

süti beállítások módosítása