HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

A sátán nem győzhet, mert az lehetetlen

2011.07.30. 13:11 hirekhir

Mindig meg kell értenek ezt a fontos tényt: Ő, a csaló nem tud és nem is fog soha győzni, mert az lehetetlen. Ezért fogadjátok el azt, hogy az Én és Atyám világossága soha nem fog elhomályosodni, mert ez a világosság soha nem fog kialudni. De a  sötétség el fog múlni, amely a hozzá vonzódó szegény lelkeket csalogatja.

Ezek a szegény félrevezetett gyermekek is itt vannak a Szívemben, s pont olyan sokat jelentenek Nekem, mint ti. Drága gyermekeim, mint minden családban, nektek kell gondoskodnotok ezekről az önfejű testvéreitekről. Mindegy mekkora bűnt követtek el, soha ne ítélkezzetek felettük. Hozzátok őket vissza Hozzám. Beszélgessetek velük. Imádkozzátok értük az Irgalmasság rózsafüzérét, így haláluk órájában megmenekülhetnek az ördög karmaiból.


Kiáltsatok most hangosan a hegyek csúcsairól. Emlékeztessetek mindenkit az Igazságra. Ignoráljátok a gúnyolódásaikat. De ha megmagyarázzátok a gyermekeimnek, hogy mennyire szeretem őket, azzal nem erőszakoljátok rájuk a ti nézeteiteket. Ehelyett egyszerűen csak magyarázzátok el nekik hogy az Isten, az Atya teremtette őket. Mondjátok meg nekik, hogy az Atya Engem, az Ő egyszülött Fiát küldte el, hogy megmeneküljenek, hogy esélyt adjon nekik, hogy Örök Èletük legyen. Aztán mondjátok meg nekik, hogy szeretem őket, s hogy mindegyikükkel ott vagyok a nap minden percében.


Még akkor is, ha elfordulnak Tőlem, és látom ahogy másokkal gonoszságot cselekszenek, mégis ott vagyok mellettük, abban a reményben hogy hozzám fordulnak és a segítségemet kérik, mert ha ezt teszik, akkor örömkönnyekkel és megkönnyebbüléssel fogom átölelni őket. Segítsetek Nekem megmenteni ezeket a drága lelkeket. Ne engedjétek, hogy a csaló elvegye őket Tőlem. Ők a családotok – az Én családom. Mi mind egyek vagyunk. Még egy egyetlen lélek elvesztése is túl sok lenne.

Köszönöm szeretett gyermekeim mindnyájatoknak. Tudjátok meg, hogy most a Szentlélek által sokkal erősebben jelen vagyok köztetek, mint bármikor a történelem során. Fogjátok meg a kezemet, és gyertek velem az új Földi Paradicsomba, amely a jövőben a ti csodálatos otthonotok lesz.

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus, az Irgalmasság Királya.

komment

Címkék: üzenetek jézus nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása