HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Az üdöztetés a vörös sárkány által és azok által, akik nem az Istentől valók…

2011.07.24. 15:36 hirekhir

 

Noha,  a sátán, a szegény tévútra tért hívei által, ki fog emelkedni, azok által, akiket elvont Tőlem,  az örök megváltás egyetlen reményétől,  ez mégis csak rövid ideig fog tartani. Ez egy félelmetes periódus lesz – figyelmeztetnem kell benneteket – az üldöztetés ideje,  a vörös sárkány vezetésével és azok által a politikai szervezetek által,  akik nem Istentől valók..  Az ima és a Szentségek által megtaláljátok majd a szükséges erőt ahhoz,  hogy ezeket a próbatételeket kiállhassátok. Mindezek az események előre megvoltak jövendőlve,  és meg is kell történniük,  hogy végre a gonoszt ki lehessen írtani,  a világból. Ezért fontos,  hogy a világ megtísztítása és a bűntetések sorozata megtörténjen, mert csak ezután lesz felkészülve a világ az új Paradicsomra.

 

Hívásomat, sohase hagyjátok figyelmen kívül. Csak akkor fogjátok biztosan tudni,  hogy valóban Èn vagyok az,  aki hozzátok szólok,  amikor látni fogjátok,  hogy azok a jövendőlések, amelyeket kiválasztott hírnökeim nyílvánítottak ki,  elkezdenek beteljesedni.

A ti Isteni Megváltótok

Jézus Krisztus

 

komment

Címkék: üzenetek háború jézus pokol control szabadkőműves bűn sátán ellenőrzés hamis próféta arab világ diktátorok fenevad bélyege nagyfigyelmeztetés positive id globális oltás

süti beállítások módosítása