HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

A világhatalom, az Antikrisztus és az állat jele

2011.07.23. 18:14 hirekhir

2010. Nov. 15, Hétfő, 11óra

Most már felismered az Igazságot és üzeneteimet a valóságnak megfelelően fogadod el. Leányom,  írjad a következőket: az a sebesség amellyel a jövendölések kibontakoznak,  az mindenki számára világos lesz. Az első jelek egyikének tekintheted azokat a változásokat amelyek az Èn Egyházamban történnek. Ez nem más,  mint apostolaim félrevezetése a csaló által.

A második jel arra fog rámutatni,  hogy hányan lesznek közületek azok,  akik már nem akarnak saját országaik ellenőrzései alatt állni. Ez magába foglalja az összes anyagi javak ellenőrzését és a hadseregek ellenőrzését is. Gyermekeim, vezetőitek és mindazok,  akik saját  embercsoportjaikért felelősek teljesen el fogják veszíteni uralmukat. Olyanokká válnak, mint egy csónak evező nélkül. Céltalan útja lesz annak a csónaknak,  és mind el fognak veszni amelyet ők fognak vezetni.

 

Gyermekeim,  most nagyon sokat kell imádkoznotok,  hogy meglazuljanak azok a fogások, amelyeket ezek a gonosz embercsoportok fölöttetek fognak gyakorolni. Ők nem az Isten országából valók és ti  nem fogjátok felismerni ezt a befolyásos hatalmat, amely rejtve működik,  mert furfangos külső megjelenésük meg fog téveszteni benneteket.

Gyermekeim, ti nem fogtok bölcsebbek lenni. Azt fogjátok hinni,  hogy csak egy nehéz időszakban éltek,  pedig ezt a látszatot előre kitervelték,  éppen azért,  hogy így gondolkodjatok. Most tartsatok ki, gyermekeim.

komment

Címkék: üzenetek pápa háború jézus pokol gyilkosság szabadkőműves bűn sátán ellenőrzés új világrend jelenések könyve papság hamis próféta diktátorok nagyfigyelmeztetés keresztény üldözés verichip positive id globális oltás

süti beállítások módosítása