HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

A megtérés

2011.07.22. 16:05 hirekhir

2010, Nov. 21, 1:00 óra

Leányom,  a mai napon, minden gyermekem számára,  a remény és a béke üzenetét hoztam, különösen azoknak a gyermekeimnek, akik úgy érezték,  hogy az eddigi üzenetek félelmet keltettek bennük. Azt szeretném, ha tudnád,  hogy nem kell aggódnod azokért,  akiknek nehezükre esik hinni Bennem, az Örök Atyában, vagy a Szentlélekben. Az Èn szeretett gyermekeim hinni szeretnének,  de érveléseik és logikájuk miatt, amely a racionális gondolkodáson alapul, nehezükre esik a természetfölötti dolgokat elhinni.

Ne féljetek.  Kérjétek imáitokban,  még akkor is,  ha csak naponta egyszer imádkoztok,  hogy Szent Szívem által árasszam ki rátok szeretetemet és rövid időn belül,  másként fogtok érezni. Sokan közületek – azok akik hitükben még bizonytalanok – irigylik azokat,  akiknek erős  hitük van. Ők meg kell értsék,  hogy Èn minden gyermekemet szeretem. Ugyanúgy, mint egy szülőnél,  az Èn Szívemben is egy különleges hely van fenntartva mindőtök számára. Sohasem szabad azt érezzétek,  hogy nem vagytok méltók szeretetemre.

 

Hát nem annyira szeretlek benneteket,  hogy az életemet adtam értetek?  Abban a reményben tettem ezt,  hogy számotokra ez legyen a második lehetőség arra, hogy visszatérjetek Hozzám.

Gyermekeim, benneteket mindig félre fognak állítani,  mert hisztek Isteni Teremtőtökben.

Ha mindez bekövetkezik,  ne feledjétek,  hogy ez azért van,  mindazoknak,  akik Engem szeretnek szenvedniük kell. Sohase hagyjátok,  hogy meggyengüljön Bennem, az Isteni Megváltótokban vetett hitetek,  és ne titkoljátok el azok előtt,  akik rátok szánalommal fognak nézni.

Igen, sokan lesznek olyanok, akik hiteteket megkérdőjelezik,   mert befolyásolja őket az emberi ész és logika, mindezt tudatosan helyezték szívükbe, amelyet zárva tartanak Előttem. Az ő számukra a ti hitetek egyre kínosabb lesz,  ezért majd továbbra is bántalmaznak titeket. Habár nyilvánosan nem fogják beismerni,  mégis különleges féltékenységet fognak veletek szemben érezni. Ez a féltékenység azért alakul ki bennük, mert tudatosan fogják érezni azt, hogy lekükben egyre nagyobb üresség keletkezik. Hiába próbálkoznak azzal,  hogy magukba szálljanak és megvizsgálják lelkük mélyét,  azt,  hogy miért van ez így, úgysem fogják megérteni.

A hitetlenek,  vagy a kicsinyhitűek kiváncsi szemei, kínosan fogják híveimet méregetni, megaláztatást okozva nekik.

Sohase féljetek,  vagy szégyeljétek beismerni szívetek szeretetét az Örök Mennyei Atya iránt. Nyíljatok meg hítetek által.  Büszkén mutassátok meg Irántam való szereteteteket,  úgy,  hogy az érezhető legyen mindenki számára. Ha így cselekedtek, jó példaképek lesztek mások számára.

Ne próbálkozzatok sohasem azzal,  hogy hiteteket heves, logikus érveléssel és agresszív módon rákényszerítsétek a hitetlenekre. Inkább szeressétek testvéreiteket, és támogassátok őket, ha azt látjátok, hogy útmutatásra lenne szükségük. Azáltal, hogy nyítottságotokat megtapasztalják, amellyel  Irántam való szereteteteket mutatjátok meg,  szívük tele lesz örömmel és  a csodálat ejti hatalmába őket.

Ha ti másokat példamutatással vezettek, ami  szeretetben,  tiszteletben és jó cselekedetben nyilvánul meg,   akkor ők is a világosság felé fognak fordulni. Eleinte sokan nem fogják megérteni,  hogy mi történik velük,  de idővel és  főleg imáitok ereje által, ők is elindulnak a Hozzám felé vezető úton.

Arra kérlek benneteket,  hogy sürgősen imádkozzatok minden lélek megtéréséért.  Foglaljátok imáitokba azokat az embereket is, akiket személyesen ismertek és azokat is akikkel az életben csak fútólag találkoztok,  mert az az érzésetek velük szemben,  hogy nehézségeik miatt imára van szükségük. Imádkozzatok szegény gyermekeim megtéréséért is, azokért,  akik a sötétség miatt megvakultak és a kárhozat útjára tértek, így az igazságot már nem látják.   Különleges együttérzéssel és szeretettel imádkozzatok azokért, akik aktív módon járják a csaló útját. Még soha nem volt ennyire szükségük imáitokra,  mint most.

Hívjátok fel minden ember figyelmét, akivel csak kapcsolatba kerültök arra,  hogy az Irgalmasság Rózsafüzérének imája az,  ami az örök kárhozattól megmentené őket, még a halál pillanatában is.

Nagyon kérlek benneteket, mindezt adjátok tovább azoknak,  akik odafigyelnek rátok. Sürgősen kérjétek meg őket, most azokhoz is szólok, akik ezt az üzenetet olvassák,  hogy ne feledjék el azt,  hogy ha ezt az imát még az utolsó lélegzetvételkor is elimádkozzák, megmentem őket.

komment

Címkék: üzenetek jézus megtérés nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása