HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Üzenet a papoknak, püspököknek és a kardináloknak a hamis prófétákról

2011.07.30. 13:13 hirekhir

2011, jun.7, kedd, 15:15

Szeretett leányom,  szenvedtél, mert a csaló kínoz téged.  Erősen kell imádkoznod, hogy kibírjad támadásait. Vesd Belém teljes bizalmadat, aztán hagyd, hogy Èn foglalkozzam ezzel, fel kell ajánlanod az Èrtem kiállt szenvedést és ezt fogadd örömmel szívedbe. Ha továbbra sem felejted el,  hogy ezek a szenvedések azért vannak, mert eggyé váltál Velem és mint kiválasztott lélek áldott vagy, akkor jobban fogod magad érezni.

Sok követőm most kezdi felfogni, hogy a világba mi is történik és a Szentlélek kegyelme által harcra készen állnak,  hogy Igéimet megvédjék. A hívők ezen hadserege most egyre erősebb lesz és félelem nélkül fogják a bűnösöket a megváltásra vezetni.


Szent helytartómnak, Benedek pápának szüksége van imáitokra. Naponta imádkozzatok érte, mert neki most minden szinten védelemre van szüksége, hogy  az bekövetkezendő kínokon keresztül segítsétek. Nagyon fontos, hogy résen legyenek híveim minden fellépő új pápával szemben, mert az nem Istentől való lesz. Kérlek, figyelmeztess minden felszentelt szolgámat, hogy készüljenek fel ezekre a szörnyű kihívásokra, amelyek a legfélelmetesebbek lesznek,  amivel hivatásuk idején valaha is találkoztak. Nagy bátorságot fog követelni, hogy kiálljanak Tanításaim Igazságai mellett. Olyan sok felszentelt szolgám lett vak a visszatérésemmel kapcsolatos ígéretek iránt. Mikor lesz az (gondolták magukban)?  Annyira megszokták Tanításaim előadását, hogy talán elfelejtették, hogy ezek az események valamikor, talán életük idején fognak beteljesedni? Mert a mai világban ez most a legnagyobb kihívás.

 


Ha több ezer évvel ezelőtt prófétákat küldtem a világba, akkor természetes, hogy arra a periódusra, amikor újra visszajövök megint küldeni fogok, hogy felkészíthessem erre a világot.

 


Keltsétek életre a Tanításokat, amelyekre híveiteket tanítsátok. Fogjátok fel, hogy Èn vagyok az, aki most hozzátok beszél. Ez az üzenet Tőlem jön, Isteni Megváltótoktól. Imádkozzatok az ítélőképesség kegyelméért, hogy felismerjétek valódi Hangomat, amikor az megadatik nektek. Nyissátok meg most szíveteket és hallgassátok amit mondani akarok nektek. Eljött felvilágosítás ideje a jövendölésekről, amelyek megtalálhatóak A Jelenések könyvében és amelyek most ott tartanak, hogy szemeitek előtt lejátszódjanak.

 


Ti, szeretett szolgáim, bátorsággal, szeretetetek által kell az akadályok ellen küzdjetek, amit a csaló állított fel és ami türelmeteket a végsőkig próbára teszi. Tudomásul kell vegyétek, hogy a hamis próféta készülőben van, hogy elcsábítson benneteket, hogy elragadtasson benneteket, és, hogy arról győzzön meg benneteket, hogy ő az Igazságot képviseli. Most meg kell mutassátok hűségeteket Irántam és az Örök Atya iránt. Ne essetek kétségbe. Ámbár ezek az események meg fognak benneteket ijeszteni és összezavarnak benneteket, mégis hűségesek és méltányosak Velem szemben kell legyetek.

 


Hívatásotok ideje alatt most először lesz megpróbáltatva hitetek. Péter Egyháza, az Èn Egyházam. De amikor a kulcsokat visszaadják Istennek, az Atyának, ami rövidesen megtörténik,  akkor az Egyház részese lesz Királyságomnak. Én vagyok az Igazság. Minden időben az Igazságot kövessétek..

 


Imádkozzatok most azért a kegyelemért, hogy biztosak lehessetek a sátán félrevezetésének felismerésében. Különben a hamis próféta behálózza gyermekeimet, bájos, karizmatikus fonásaival, a csalóéval. Sátán nem fogja Egyházamat meghódítani, ha szolgáim a megtévesztéssel szemben  résen lesznek és, ha ezt a valóságnak megfelelően látják: egy ördögi hazugságnak, amelyből nem lesz visszaút ha beleestettek, vagy ha csatlakoztok ehhez az utálathoz!

 


Most hallgassatok meg. Forduljatok Hozzám vezetésért és azokért a különleges kegyelmekért, amelyekre szükségetek van, hogy nyájamat Hozzám és az Örök Atyához vezethessétek,  mert ha ezt teszitek,  akkor olyan kegyelmekben részesítelek benneteket, hogy rövid időn belül erőt gyűjthettek, azért hogy mindenáron megvédhessétek Igéimet.

Mindannyiatokat szeretem és vágyódom segítségetek után ezekben a Végidőkben.

Jézus Krisztus

komment

Címkék: üzenetek jézus pokol szabadkőműves ellenőrzés antikrisztus new age új világrend jelenések könyve hamis próféta fenevad bélyege nagyfigyelmeztetés verichip positive id

süti beállítások módosítása