HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Sátán a popkultúra által toborozza a fiatalokat

2011.07.30. 13:23 hirekhir

2o11.jún.4 szombat, 17 óra

Szeretett leányom, a hozzátok eljuttatott üzeneteim közvetlen eredményeként, az egész világon megnövekedett a megtérések száma. Örvendjetek, mert mondom nektek, az Èn szavaim, ha elolvassák őket, minden lelket lángra gyújt, még a lanyha bűnösökét is. Évezredekkel ezelőtt, amikor az apostolaimnak átadtam a tanítást, Szavaim mély hatást gyakoroltak az emberekre. Ennek a tanításnak nagy része már feledésbe ment, sokan megfeledkeztek róla, kivéve azokat, akik Isten, az Örök Atya, vagy az Én, Jézus Krisztus, az Ő Fiának követői.

Ezen üzenetek által, amelyeket neked adok leányom, megpróbálom a tanításaimat leegyszerűsíteni. Azért szólok most így hozzátok, hogy figyelmeztessem, tanítsam s gyermekeim lelkébe öntsem Szent Igéimet, hogy megmenekülhessenek a sátán karmaiból.

 


Leányom, a Szentlélek adománya által lelked megkapta a megkülönböztetés kegyelmét. Ezt nem csak azért kaptad, hogy megértsd ezeket az üzeneteket, hanem azért is, hogy a bűn gonoszsága nyilvánvaló legyen előtted. Most, ha bűnt látsz, annyira eltölt ellenérzéssel, hogy teljesen felkavart leszel. Most ízelítőt kapsz abból, hogy mit szenvedek Én el, amikor a bűn által megfertőzött gyermekeimet látom.

Sokan felkavarnak téged azok közül, akiket mindennapi életed során a médiákban, a moziban, a televízióban látsz. Amikor egy lélekben ott a bűn, akkor az úgy nyilvánul meg, hogy bizonyos jelek alapján tisztán észre lehet venni. Leányom, te most a Tőlem kapott kegyelmek által azonnal észre tudod venni valakinek a bűnét. Az első jel, amit észre fogsz venni, az arrogancia és a büszkeség, amikor valaki fontosabbnak tartja magát egy másik embernél. A többi jel, amit észre fogsz venni, mind a büszkeség és a kapzsiság bűnéből származnak.

A mai világ legféktelenebb bűne a szexuális perverzitás. Mindig álcázva, humorral vegyítve mutogatják a világnak. Nagyon ravasz mód ez arra, hogy elhitessék az emberekkel, hogy ez természetes része az ember megjelenési formáinak.Látod leányom, hogy a világon minden személy szívesen nevet, s szüksége van a humorérzékre, ami Isten ajándéka. Amikor tehát a szexuálisan perverz viselkedésre bíztatnak, akkor ezt legtöbbször úgy teszik, hogy nevetésre fakasszanak benneteket. Ez nem csak abban az esetben aktuális, amikor ezáltal lealacsonyítják a nőket, hanem akkor is, amikor elhitetik a fiatal gyermekekkel, hogy ez a gonosz, lealacsonyító viselkedés elfogadható, és hozzátartozik a normális pop-kultúrához.

A sátán szívesen toborozza a fiatal lelkeket. Így, a modern lehetőségek felhasználásával, célba veszi ezeket a drága kicsi bárányokat, hogy elvegye őket Tőlem. Az Én kicsi gyermekeim pedig tudatlanul utánozzák visszataszító viselkedését, s ez a viselkedés később egy csoporthoz való odatartozás kényszere alatt csak tovább gerjed.

komment

Címkék: üzenetek jézus szabadkőműves sátán new age nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása