HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Most Róma kulcsai, Istennek, az Örök Atyának lesznek visszaadva

2011.07.30. 13:15 hirekhir

2011, jun. 6, hétfő, 10:30

Szeretett leányom, most légy erős.  Üzeneteim tartalma félelmet okoz neked, ami miatt, nem szabad összeroskadnod.  Sokszor nagyon egyedül érzed magad ebben a  munkában, de Èn mindennap veled vagyok és az  oldalodon állok. Üzeneteim,  mint azt előre megmondtam neked,  nem okoznak mindig örömet a lelkeknek. De, azok akik hisznek, meg fogják érteni, hogy a büntetésre szükség van, hogy segítsen a világ megtisztításában.

Tudom,  hogy néha nehéz az üzenetek tartalmát megemészteni, de te most Belém kell vessed minden bizalmadat. Mégegyszer felhívom figyelmedet arra, hogy ne foglalkozz azokkal a emberekkel, akik Szent Igéimet megkérdőjelezik, analizálják, vagy lyukat fúrnak bele. Erre nincs jogod sem neked, sem nekik. Te neked most engedelmesnek kell lenned. Hagyd békén azokat,  akik továbbra is gúnyolódnak, vagy elítélik Igéimet,  mert ez már nem tartozik rád.


Igen, természetesen kritizálnak téged, amikor nyilvánosságra hozod Igéimet. Mellőzd most mindazokat, akik megpróbálnak téged megtámadni. Az idő most nagyon rövid, az ilyen hasztalan dolgokra. Akikkel most foglalkoznod kell, azok az Èn szegény gyermekeim, akiknek hiányos a hitük, vagy, akik nem ismernek Engem és az Örök Atyát. Ezek azok, akikért most nagyon aggódok.


Tehát, hiába hiszik magukról, hogy ők jó keresztények, ha állandóan arra szánják az időt, hogy Igéimet analizálni próbálják, ahelyett, hogy követnék tanításaimat és szegény testvéreikért imádkoznának, mert így elpazarolják az értékes időt.

Leányom, mondd meg a világnak, hogy most a Földön bekövetkeznek a megjövendölt természeti katasztrófák. Minden most fog bekövetkezni, egyszerre nagyon sok és nagyon gyorsan. Ez mind azokra a vak szeműekre fog ráilleni,  akik bűneik által elfordították szemüket Isten, az örök Atya Igéiről és elmerültek az igazságtalanság barlangjába.

komment

Címkék: üzenetek jézus nagyfigyelmeztetés

süti beállítások módosítása