HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Most lesz valóság a Garabandáli jövendőlés

2011.07.25. 17:29 hirekhir

2011, május 31, kedd,  15:30

Szeretett leányom, ilyen rövid időn belül, messzire értünk. Ennek oka volt. Ez az egész idő azért kellett, hogy Szent Igéimet közölni tudjad a világgal, mert szomjazik szeretetemre.  Mégsem hallanak, mert nem akarják megismerni. Miközben hűséges követőim az elkövetkezendőkre készenlétben állnak,  addig sok emberben,  semmi érdeklődés sincs azok iránt a figyelmeztetések iránt, azok iránt sem, amelyeket szeretett Anyám eddig a világnak adott. A Garabandáli jövendőlések most valóssággá válnak. Most készüljetek fel erre az eseményre,  mert csak egy pár hónapotok maradt hátra, hogy felkészíthessétek lelketeket.

 

Kérlek, ne aggódj, leányom,  mert tudom, hogy ezek az események elszomorítottak téged, mert gyermekeid jövőjére gondolsz. A Nagyfigyelmeztetés mindent megváltoztat. De útjaitokon útelágazások fognak mutatkozni. Akkor az ember,  ha felismeri Isten létezésének igazságát, szabad akarata által két ösvény között választhat:  a megváltás ösvényét,  vagy az elkárhozás ösvényét.

komment

Címkék: üzenetek jézus nagyfigyelmeztetés garabandali jövendölés

süti beállítások módosítása