HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

A Szűzanya üzenete a Szentek általi védelemről

2011.07.24. 16:18 hirekhir

2011. május 11., szerda, 22.30 óra

Gyermekem, most már sokkal közelebb állsz az Én Szeretett Fiam szívéhez. A te utad nehéz volt, főleg, hogy ilyen rövid idő alatt tetted meg. Ez volt a Mennyei Atya parancsa, elküldött engem, hogy beszéljek veled, hogy meghívjalak erre a feladatra. Te azonnal válaszoltál hívásomra. Sohasem hezitáltál. Azért, mert az Irántam, a Te Áldott Édeanyád iránt érzett szeretet hatalmával bírsz. Én vezettelek és irányítottalak téged ezen nagyon különleges hívás felé. Kérlek, folyamatosan fordulj felém, a te Szeretett Édeanyád felé, minden nap a napi útmutatásért. Minden szent kísér téged, habár Te ezt nem is tudod. Hívd segítségül Szent Benedeket, Szent Jószefet, Szent Jánost az apostolt, Szent Ágostont és Szent Mihály arkangyalt, akik megadják neked mindazt a támogatást, amire szükséged van. Sokkal erősebb vagy már gyermekem, csodálkozol, hogy miért. Ez azért van, mert az én Szeretett Fiam iránti engedelmességed által megkapod a szükséges kegyelmeket ehhez a különleges szent küldetéshez, amire te lettél a kiválasztott.

 

Az én Legszentebb Rózsafüzérem mindennapi imádkozása fontos, mert ez fog megvédeni téged a Gonosztól. Szent Benedek melléd lett rendelve, hogy mindig védelmezzen téged a Megtévesztő (Csaló) támadásaitól, így a legrosszabbakat távol tartja tőled. Imádkozz Szent Benedekhez naponta gyermekem a folytonos védelemért.

Fogadd el a szenvedést, amit az Én Szeretett Fiam, Jézus Krisztus kért tőled, és ezáltal számtalan lélek fog megmenekülni. A te különleges ajándékod a Számára, a szabad akaratod, lelkek millióit fogja megmenteni a Pokol tüzétől. Sose felejtsd el, hogy szenvedésed által mi valósul meg és azt az örömöt, hogy mindez Fiam Szent Szívéhez visz téged.

Te most az Én Fiammal való egyesülés különleges ajándékát éled át. Minél teljesebben adod át magad, mutatsz alázatot és vállalsz további áldozatokat, annál inkább segítesz majd Neki ebben a feladatban, amely oly fontos a Számára.

Légy hálás gyermekem, hogy erre a szent feladatra lettél felkérve, amely nélkül a lelkek millió nem tudnának megmenekülni.

Jöjj közelebb most az én szívemhez és engedd, hogy közelebb vigyelek a Fiamhoz. Védelmezlek és vezetlek mindenkor.

A te Szeretett Édesanyád, a Béke Királynője

komment

Címkék: üzenetek jézus nagyfigyelmeztetés szűzanya üzenete

süti beállítások módosítása