HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Az Antikrisztus

2011.07.23. 18:22 hirekhir

 

Ennek az undorító csalónak sok gyermekem fog áldozatul esni. Legyetek résen. A világban úgy fogják őt megismerni mint a szeretet,  a béke és a harmonia hírnökét. Az emberek térdre fognak előtte borulni és imádni fogják őt. Megmutatja majd nektek,  hatalmát és ti azt híszitek majd róla,  hogy ő Isteni eredetű.  De ő nem az. Olyan módon fog benneteket oktatni,  ami időnként furcsának fog nektek tűnni. Az igaz hitűek tudni fogják,  hogy ő nem a világosságból való.  Kérkedő, nagyszerű fellépése elrejti merő gonoszságát. Bűszkélkedése és magamutogatása által mindenki azt hiszi, hogy ő az igaz szeretet és az együttérzés megszemélyesítője. Ezalatt a látszat mögött pedig tele van gyűlölettel gyermekeim iránt. Kacag a csukott ajtók mögött.

Gyermekeim, rémesen össze fog zavarni benneteket. Ő,  hatalomteljes,  határozott, humoros, gondoskodó, szeretetteljes emberként fog megjelenni és úgy fognak rá felnézni, mint egy megmentőre. Mindenkit vonzani fog szép arckifejezése,  de ez hamarosan megváltozik.

 

Rettenetes kárt okoz majd a világban és sok embert fog megölni. Terror cselekedetei mindenki számára világossá fog válni. Le fogja rombolni önállóságotokat és közremüködni fog a jegy – az állat jegye- felvételében.

Ti,  gyermekeim erősek kell legyetek. Ne vegyétek fel a jegyet,  mert ha ezt teszitek,  akkor az ő gonosz hipnotikus befolyása alá estek.

Sokan fognak Irántam való hitükért meghalni. Ne féljetek,  mert ha Èrtem,  Bennem vagy Velem szenvedtek,  akkor ti kiválasztottak vagytok. Imádkozzatok,  imádkozzatok,  hogy az ő rémuralmának ne vessétek alá magatokat. Álljatok fel és harcoljatok Èrtem.

Ne hagyjátok,  hogy az antikriszus, meggyőző bájai által győzedelmeskedjen lelketek fölött. Hagyjátok,  hogy karjaimba vegyelek benneteket,  hogy Isteni Irgalmasságom által ringassalak titeket,  hogy az Igazságért való harchoz erőt adhassak nektek. Irántatok való szeretetem sohasem fog kihalni.

Sohase válasszátok az antikrisztus útját, mert  különben elvesztek számomra.  Nagyon nehéz lesz,  de segítségül gyermekeimnek sok,  sok útat fogok megmutatni,  hogy szenvedéseiket enyhítsem.

Menjetek és imádkozzatok Isteni Irgalmasságomért és készüljetek fel a végső harcra.

Jézus Krisztus,  Népem Királya,  Megváltója és Igazságos Bírója

 

komment

Címkék: üzenetek háború jézus pokol gyilkosság control szabadkőműves bűn sátán ellenőrzés antikrisztus új világrend jelenések könyve hamis próféta diktátorok fenevad bélyege nagyfigyelmeztetés verichip positive id globális oltás

süti beállítások módosítása