HTML

A nagyfigyelmeztetés !

Európában egy újabb látnoknő teszi közé az Isteni Üzeneteket, melyeket November 2010- től február 2011- ig kapott Urunktól, Jézus Krisztustól Az üzenetek a Nagy figyelmeztetésre vonatkoznak, arra az eseményre, amely világszerte megtéréshez fog vezetni 2011 Márc. 1 – Európában egy újabb látnoknő állítja, hogy 2010 Novemberétől Isteni üzeneteket kap, úgy a Szűzanyától, mint szeretett Fiától Jézus Krisztustól. Ezek az üzenetek megtalálhatók angolul, az eredeti Weboldalon: www.thewarningsecondcoming.com Az üzenetek, próféciákat és keresztény tanításokat tartalmaznak, hogy Jézus második eljövetelére felkészítsék az emberiséget. Ezek az üzenetek a Nagyfigyelmeztetésre vonatkoznak, Isten nagy Irgalmasságára, amely a látnoknő szerint nemsokára beteljesedik, de a pontos dátum nem ismert előtte. A világon mindenki, aki hét évnél idősebb, látni fogja bűneit, hogy mélyen megbánhassa azokat és hogy megtérhessen még az Ìtélet előtti utolsó napon.. A látnoknő szerint nagyon fontos, hogy a Nagyfigyelmeztetésre az emberiség jól felkészüljön, mert az esemény olyan sokkoló lesz, hogy ezt a sokkot egyesek, nem tudják majd elviselni, ezért halálos bűnben meghalhatnak.

Friss topikok

Archívum

Az állat jele

2011.07.23. 18:18 hirekhir

 

Ne fogadjátok el a jelet. Ha közületek ezt többen is megtagadják,  akkor számszerűen erősebbek lesztek. A jel – az állat jele -  a ti pusztulásotok lesz. Ez nem olyan lesz,  mint amilyennek látszani fog. Ha beleegyeztek,  akkor egyre jobban és jobban fognak benneteket félre állítani.

Óvakodjatok a csaló tervétől,  amely arra irányul,  hogy eltüntessen az Örök Atyára vonatkozó minden jelet és hogy kitörölje életetekből a Szentírás tanításait. Ezt megfogjátok tapasztalni az iskolákban, az egyetemeken, a kórházakban és országaitok alkotmányában. A legnagyobb iszonyatos dolog,  ami mély fájdalmat okoz Nekem, akkor lesz amikor eltörlik a Szentírás tanításait, éspedig éppen azok teszik ezt,  akik rendszeres gyakorlói Isteni Üdvözítőjük iránti tiszteletüknek. Nagyon közel van az az idő,  amikor látni fogjátok, hogy az Èn Igémet és az Igazság tanítását eltörlik,  sőt bűntetendő lesz.

 

Gyermekeim,  ti az Èn Nevemben sokat fogtok szenvedni. Ezért a gonosz erők a felelősek. Őket a sátán vezeti. Mindenütt megfogjátok őket találni, legfőképpen azokban a mérvadó hivatalokban,  amelyektől túlélésetek érdekében függeni fogtok. Gyermekeim,  ne aggódjatok önmagatokért. Inkább azokért a szegény félrevezetett lelkekért aggódjatok,  akiket a csaló úgy megfertőzött,  hogy most nehezükre esik megszabadulniuk tőle,  mert ilyen erős az ő fogása. Nem lehet bízni ezekben az emberekben. Vigyázzatok arra,  hogy milyen kapcsolatba kerültök velük.  Szorításuk olyan nagy lesz,  mint a csavarhúzóé,  mert ők majd mindent uralni akarnak. Azt fogjátok megállapítani,  hogy őket nagyon lesz leküzdeni, mert a túlélésetekhez szükséges dolgokat fogják uralni,  mint: a bank, az ingatlan, az adó és az élelmiszer.

 

De mindez nem fog sokáig tartani,  mert napjaik meg vannak számlálva. Ha ezek a rabszolgasorsban levő emberek a gonosz oldalán maradnak olyan rémülettel fognak a mélységbe zuhanni,  hogy azt a sorsot leírni túl rémületes és félelemkeltő lenne,  mert az az ember, aki csak fútólag is pillantana egy percig tartó kínra, holtan esne össze,  mint egy kő.

A csata megkezdődik és elterjed, de az Örök Atya keze hamarosan le fog súlytani, büntetésül a sok bűnért,  azokért a bűnökért,  amelyek a Földön most nyílvánvalók lettek,  amelyekért az életemet adtam. Egy ember sem mondható Isten gyermekének,  aki a rombolás sötét, de rendezett hadseregéről úgy beszél, mintha meg akarná azt tagadni, vagy éppen hirdetni akarja azt.  Ez a gonosz hadsereg,  amely tele van a pokol mélységének démonaival, olyan nagyságú gonosz tetteket hajt majd végre,  amelyet az ártatlan emberek nem tudnak kideríteni. Nem akarom gyermekeimet megíjeszetni,  csak azt az Igazságot akarom feltárni előttük,  ami a közeljövőben fog történni. Keljetek fel, gyermekeim és győzzétek le a gonosz hatalmát még mielőtt ő győz le benneteket. Legyetek óvatosak a globális szabályok minden formájával, nagyságával vagy törvényével szemben. Elővigyázatossággal szemléljétek vezetőiteket és mindazokat,  akik naponta pénzeitek hozzáférhetőségét kontrolálják,  mert pénz nélkül nem tudjátok magatokat táplálni és életben tartani.  Már most vegyetek élelmiszert tartalékba magatoknak.

Ez az üzenet inkább arra hívja fel a figyelmet,  hogy most Rám hallgassatok,  nem olyan mint az eddigi üzenetek,  amelyek tanító jellegűek voltak. A próféciák előre megadattak. Most gyermekeimnek pontosan oda kell figyelniük.  A sötétség szelleme egyre nő és ti, híveim, most erősek kell legyetek.  A Bennem vetett hiteteket,  imáitok által tastsátok életben. Az Irgalmasság Rózsafüzérét minden egyes gyermekem naponta kell imádkozza,  mert ezáltal a lélek megerősödik és a halál pillanatában jóindulatra talál.

Gyermekeim,  ez az üzenet ne ijesszen meg benneteket. Híveimnek Velem szemben van egy kötelességük. Hadd beszéljek erről. Ne feledjétek,  hogy  amint szavaimat elfogadjátok,  a Szentlélek kiáradt rátok. Ne féljetek,  ti a kiválasztottak közé tartoztok.  Ti,  híveim hadserege a gonoszra vereséget fogtok mérni.  Ezért imádkoznotok kell.

A tiszta szeretet üzenetével jöttem hozzátok. Nem ismertétek fel,  hogy ti a Paradicsomot fogjátok megélni,  akkor amikor az Ég és a Föld eggyé vállnak?  Nektek, híveimnek nincs mitől félnetek akkor,   amikor a test és a lélek az Isten birodalmába emeltetik fel. Látni fogjátok szeretett hozzátartozóitokat,  akik az Örök Atya által lettek boldoggá avatva.

Azt tegyétek,  amit mondok nektek. Imádkozzatok, beszéljetek Hozzám,  szeressetek Engem és bízzatok Bennem. Èn pedig erőt adok nektek. A szent Rózsafüzér imádkozása által,  amelyen szeretett Anyám áldása nyugszik,  védelemért imádkozzatok.  Egyrészt  ezt az imát azért kell imádkozzátok,  hogy segítség legyen számotokra a gonosz elleni védelemben,  másrészt  azért is kell imádkozzátok,  hogy azok is védelemben részesülhessenek,  akikkel kapcsolatba kerültök,  hogy ők ne tudjanak benneteket a kárhozatra vezetni,  vagy arra,  hogy Irántam való hítetek, amelyet szívetekben  őriztek meginogjon.

Imádkozzatok látnokaim és prófétáim védelméért is. Imádkozzatok az én szent, alázatos szólgálóimért,  akiket azért küldtem,  hogy vezessenek benneteket. Ők is,  éppen úgy mint híveim,  az ördög által okozott kínokat szenvedik el. Ő (az ördög)  mindig abban fog tevékenykedni,  hogy az Igazság előtt vakká tegyen benneteket és felhasznál minden kanyargós taktikát,  hogy meggyőzzön arról benneteket,  hogy a ti hitetek hamis. Ő, a csaló, minden argumentációt és logikát be fog vetni,  kellemes,  gyengéd módon megfogalmazva arról akar benneteket meggyőzni,  hogy ő a reményt hozza életetekbe. Az Antikrisztus által arra fog törekedni,  hogy mindenkivel hitesse el azt,  hogy ő az egyedüli kiválasztott.

 

komment

Címkék: üzenetek pápa jézus pokol control szabadkőműves sátán vatikán ellenőrzés új világrend papság diktátorok fenevad bélyege nagyfigyelmeztetés keresztény üldözés verichip positive id

süti beállítások módosítása